New vision for Le Corbusier highschool 
This project was conducted by L’Atelier Universel team for Le Corbusier highschool (Poissy, France). Prior to its renovation, the highschool sought a new vision for the space that would take into consideration new ways of learning and teaching. 
 
L’Atelier Universel is an interdisciplinary design agency situated in Paris, France.  I contributed to the research and conception of this project, as well as created the illustrations for the booklet.

After a thorough diagnostic phase, in which we explored the and conducted interviews with students, teachers and staff, we developed a list of propositions for the space reconception.  We aimed to create a flexible, harmonious and inclusive space equally adapted for learning, extracurricular activities, social exchanges and rest.




︎ back